Alıntı:
meneksebahar Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar. Annem hasta, bir hastalık biter gibi oluyor sonra başka hastalık başlıyor bir sürü sorunu var ve ben çok korkuyorum ona bir şey olacak diye. Benim Allahtan ve annemden başka kimsem yok. Aşırı hassas ve kronik depresyonda olan ayrıca da başka psikolojik rahatsızlıkları olan biriyim hayatta elle tutulan hiçbir şeyim de yok... Biliyorum Allah verir o alır yapacak bir şey yok. Allah kimseyi imansız bırakmasın ama kafayı yemek üzereyim. Yanlış mı oluyor Allah kızar mı bana bilmiyorum ama ne olur beraber ölelim kimse yalnız kalmasın acı çekmeyelim diye dua ediyorum çok kötüyüm çok korkuyorum ne yapacağım lütfen çare verin bir şeyler söyleyin
|
Güzel kardeşim sizin gibi bir çok kardeşimiz. ve bizim anne ve babasının rızasını kazanmak için çabası vardır ve olacaktır anladığım kadarıyla kardeşnizde yok kendimden bilirim onların rızasını gözetirken illaki ne kadarki nefsimize uymasakta başkalarından gelir kardeşten gelir iblis uğraşır. İmtihan dünyası her insanın farklı olur. siz yalnız kalma korkusunu rabbimize sığınarak asarsiniz birşeylerle meşgul ol biliyorsan kuran oku her derdin bir çaresi vardır yeterk i umudunu yitirme Allah yardımcın olsun selâmetle