Alıntı:
kimbilir Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız üstadım. 5 yıldır sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmaktan ve sükut etmektende sıkıldım. Artık cevap arayışındayım. Bazı şeyleri açıklayınca o şey artık değerini yitiriyor. Ama yinede açıklayayım.
1- Madem musallat 5 yıldır forumda yapmadığım şey kalmadı. Nasıl oluyordu koskoca bir forum 5 yıldır bir musallata çözüm bulamıyor. Bazıları musallatın var dedi bazıları doktora görün dedi. Hiçbiri gerçekleri değiştiremedi.
2- Eğer sadece Kur'an okuyarak, okuma yaparak geçecekse diğer dinlerde ve inanışlarda nasıl oluyorda musallata tedavi bulunuyor. Demekki sadece okumayla olan bir iş değil. Diğer dinlerde/inanışlarda da ilim/irfan sahibi insanlar var yaptıkları şeyleri anlatıyorlar.
3- Tamam ben musallatlıyım diyeyim. Bendeki musallat nasıl oluyorda diğerlerinide oyuna dahil ediyor. Nasıl oluyorda onlarında kafasına girip bana düşüncelerimi söyletebiliyorlar. O zaman onlarda da musallat olduğu anlamına geliyor.
Nasıl oluyorda bazı şeyleri düşününce önümde kelebek, sinek, kuş(buda yeni geldi) beliriyor. Reddedince resmen tokatlıyorlarmış gibi ölümüne bana saldırıyorlar.
4- Nasıl oluyorda sürekli bir döngü içerisinde dönüp dolaşıyorum ve her seferinde arayışa girip eli boş dönüyorum. Bana yardımcı olmamanız aslında musallatlı olanın siz olduğunu göstermez mi?
Şuanlık aklıma gelenler bunlar. Kafamda kuruyorum diyip baştan başlamaktan sıkıldım. Acılı bir süreç olmaya başladı iyice. Tüm bildiklerini, gördüklerini unutup birşey yokmul gibi davranmak.
|
Musallat vardır. Yok diyemeyiz mühim olan psikolojik rahatsızlıklardan tefrik edebilmektir. Ehil kişiler bu tefriki yapabilir. Ayrıca Telepati de vardır. Gerek Ganzfeld deneyi ile ve New York’un Brooklyn semtindeki Maimonides Tıp Merkezi’nden bilim insanları tarafından 1966-1972’de yürütülen bir dizi araştırmada araştırmacı Montague Ullman ve Stanley Krippner, telepatik mesajların uyuyan bir kişiye iletilip iletilemediğini incelediler.
Ganzfeld Deneyleri’ndeki gibi ‘rüya’ deneyleri de telepatinin gerçek olduğunu ortaya koymaktadır.
Telepatiye dair kanıtlar bununla da kalmıyor. İnsanlar birilerinin onları gözetlediği hissine kapıldıklarını da bildiriyorlar. ABD ve Avrupa’daki birçok araştırma insanların yüzde 70 ile 97’sinin birilerinin onları gözlerini dikerek gözetlediği hissine kapıldığını göstermiştir. Bu işi yapan profesyonellerin gözetledikleri kişiye gözlerini dikmeme konusunda eğitim almaları da gerçekten ilginçtir. Dedektiflere izledikleri kişilerin peşindeyken onlara gözlerini dikmemeleri çünkü bu kişilerin bunu anlayabilecekleri ve onların kimliklerini ortaya çıkarabilecekleri söylenmektedir.
Keskin nişancılar dürbünle olsa bile hedeflerinin izlendiklerini hissettiklerini bildirmektedir. Bir kesin nişancı şunu anlatmıştır: ‘’Ateş etmeden bir saniye önce hedef benimle bir şekilde göz teması kuruyor. Bu kişilerin yaklaşık iki kilometre uzaktan benim varlığımı hissettiklerine ikna oldum. Bunu , olağanüstü bire kesinlikle yaptılar doğrudan bana baktılar.’’
Bu örnekler çoğaltılır.