Alıntı:
Evrt7 Nickli Üyeden Alıntı
Bu nasıl bir cümle kurma şekli hoşuna mı gitti bunun olması da bekle diyorsun?
Evet küçüklüğümden beri görüyorum bu benim imtihanım diyorum hayatıma devam ediyorum korku beslemiyorum onlardan onları da bizim gibi Allah yarattı bunun çözümünü ben kendim hallederim ama astral boyuta çıkamıyorum çıkacak olursam ugrasicam zaten ne ise ne bu umrumda değil fakat senin şu kurduğun cümle şeklin çok yanlış
Allah ya beni böyle imtihanından geçirsin ama sen böyle cümle kurmaya devam et bekle sen bekle diyerek bekliyorum da kazık sivriltecem bugün gelsin de bir görüşüruz kimin kime gücü yetecekmis
|
sevgili kardeşim allah şifanı versin. peki bir soru sormak istiyorum sorularına cevaplar verildiği halde tüm cevaplara olumsuz yanıtlar veriyorsun o halde buraya yazma sebebin nedir tam olarak. cesaretini göstermekse sitede senin yaşadığın durumun çok daha fazlasını yaşayanlar var ve oldularda sana cevap veren kardeşler de pc başında call of dutyy oynayan insanlar değil. haklarını bana helal etsinler hepsi ilim talebeleri ve çok şey görmüş insanlar. ne istediğini tam olarak anlayamadım.