Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
🥀Rabbim kullarını bazen ibadetlere karşı azda olsa şevki biraz düşürür. Kulum sabredecekmi yoksa ibadeti terkmi edecek diye. Bu durumda sabredip şunu niyaz etmeli kul : Allah’ım kapına geldim ister içeri alırsın ister kapında bırakırsın. Beni razı olacağın şekilde şekillendirirmisin sana teslimim. Demeli...
🥀Bir diğer DUA : Allah’ım sana olan taatimi gayretimi hamdimi ilmimi zikrimi şükrümü tefekkürümü ihlasımı aşkımı takvamı zikrimi arttırırmın..
🥀Bir diğer dua : Allah’ım içimi dışımı pak eylermisin nur eylermisin. Amin.
🥀Allah’ım beni bir an olsun nefsimle başbaşa bırakma amin.
🥀Allah’ım Nefsime uymaktan insan ve cin şeytaninin şerrinden kazalardan belalardan musibetlerden sana sığınırım ya hafiz bizleri muhafaza eylermisin amin.
🥀Allah’ım ibadetlerimi işlerimi kolay eylermisin Amin.
🥀Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bilhayr amin..
🥀Allah’ım geçmiş ve gelecek tüm günahlarımı affeylermisin beni merhametinle yarlığarmısın amin..
🥀Allah’ım beni sıddık abid ve arif kullarından razı olduğun kullarından eylermisin amin.
🥀Rabbena atina fiddünya hasenetev ve filahireti hasenetev ve kına azabennar amin..
🥀Rabbenağ firli veli valideyye velil mükminine yevme yekumul hisab amin....
Benim her namaz arkası el açıp devamlı ettiğim dualar.
|
Zikirlere inşaAllah ekleyeceğim çok sağolun hocam belki bilirsiniz hocam tarikatlerde seyir sülük 1-2-3 var bunların farkı nedir hocam sonucta nefis mütmaine olduktan sonra ne kadar aşama kalıyor ki