Alıntı:
turgut34 Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm.
2 gün önce youtube'da celcelutiye duasını dinliyordum kulaklıkla. Duayı dinlerken bir ara gözümü kapattım, tam kapattığım an gözümün önüne bir varlık geldi. Gözlerim kapalıyken anlık olarak gördüm. Dişi biriydi, boyu 2 metre kadar, zayıf ve vücudu orantısızdı. Bahçesi tahtalarla çevrili bir gecekondu evine girerken bana bakıp pis pis sırıttı.
Dün ise başka bir şey yaşadım. Dün gece yatmak üzereyken odanın içinde, kırmızı renkte bir ışık gördüm. 1cm büyüklüğünde ve dikkatim o yöne çevrilince kayboldu. Bu durumlara artık alıştığım için korku veya ürperti gelmedi hiç. Ancak sabah kalkınca rüyamı hatırladım. Çok iğrenç bir rüya gördüm. Rüyada 2 veya 3 yaşında bir bebeğe tecavüz ediyordum.
Bu aralar aşırı intihara meyilli, karamsar ve sürekli vesveseli bir durumdayım.Hayatın boş olduğu ve ruhumun huzur bulması için ölmemin gerektiği bir inanca sığınmış durumdayım. Geçen senede alıp başımı gitmiştim evden. Bir ormanın içinde intihar etmeye, ancak bir şey engel oldu bana. Eve geri geldiğimde ise odamda o kırmızı ışığı o zamanda görmüştüm. Hatta daha parlak ve keskin bir şekilde görmüştüm. Ürperti gelmişti o an.
Siz büyüklere sormak istediğim acaba bu gördüğüm kırmızı ışık ne olabilir. Yaşadıklarımdan yola çıkarsam iyi bir şey değil gibi duruyor. O gördüğüm varlık acaba kendini normalde kırmızı ışık olarak mı gösteriyor. Gördüklerim gerçek mi yoksa beynimin bana yaptığı bir oyun mu?
|
Sadece musallat olarak bakmamalıyız, takva yolunda ilerlerken seni gittiğin yolda korkutup yolundan etmek için uğraşılırsın, Euzu besmele ve ayetel kürsi oku sesi şekilde, dinlmeye devam et. Ruhsatlı günahın yok ise ibadet halindeysen şeytan sürekli saldıracak. Evet beliren şey muhtemelen ifrit, senin farzını sünnetini bildiğin sürece 5 vakit namazını kıldığın sürece sadece uzaktan rahatsız eder, korkutmaya çalışır, Şeytan'ın en büyük silahı insanların üzerinde yarattığı korku, bizim insanımız cin'den ifritten korktuğu sürece ibadetten kaçıyor, halbuki insanın şeytan'dan güçlüdür, bunu idrak ettikten sonra sen şeytan'a musallat oluyorsun seni gördüğünde kaçmaya başlıyor