Alıntı:
turgut34 Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm.
2 gün önce youtube'da celcelutiye duasını dinliyordum kulaklıkla. Duayı dinlerken bir ara gözümü kapattım, tam kapattığım an gözümün önüne bir varlık geldi. Gözlerim kapalıyken anlık olarak gördüm. Dişi biriydi, boyu 2 metre kadar, zayıf ve vücudu orantısızdı. Bahçesi tahtalarla çevrili bir gecekondu evine girerken bana bakıp pis pis sırıttı.
Dün ise başka bir şey yaşadım. Dün gece yatmak üzereyken odanın içinde, kırmızı renkte bir ışık gördüm. 1cm büyüklüğünde ve dikkatim o yöne çevrilince kayboldu. Bu durumlara artık alıştığım için korku veya ürperti gelmedi hiç. Ancak sabah kalkınca rüyamı hatırladım. Çok iğrenç bir rüya gördüm. Rüyada 2 veya 3 yaşında bir bebeğe tecavüz ediyordum.
Bu aralar aşırı intihara meyilli, karamsar ve sürekli vesveseli bir durumdayım.Hayatın boş olduğu ve ruhumun huzur bulması için ölmemin gerektiği bir inanca sığınmış durumdayım. Geçen senede alıp başımı gitmiştim evden. Bir ormanın içinde intihar etmeye, ancak bir şey engel oldu bana. Eve geri geldiğimde ise odamda o kırmızı ışığı o zamanda görmüştüm. Hatta daha parlak ve keskin bir şekilde görmüştüm. Ürperti gelmişti o an.
Siz büyüklere sormak istediğim acaba bu gördüğüm kırmızı ışık ne olabilir. Yaşadıklarımdan yola çıkarsam iyi bir şey değil gibi duruyor. O gördüğüm varlık acaba kendini normalde kırmızı ışık olarak mı gösteriyor. Gördüklerim gerçek mi yoksa beynimin bana yaptığı bir oyun mu?
|
eger psikolijik bir sıkıntın yoksa, beynin sana bu kadar çok oyun oynamaz, diger konularında da böyle göruntuler gördügunü söyluyorsun, demek ki bir terslik var....
Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun bazen çok agır sıkıntılar verirler vucudun öyle bi daralırki sanki 50 60 kişi toplanıp seni sıkıyormuş gibi herkez dayanamıyor buna zaten psikolojik rahatsızlıkların çogu bunlardan kaynaklanıyor o yüzden ben şundan yanayım açsınlar bu işin de ofisini resmi yasal olarak türkiyede insanlar nasıl doktora gider gibi ruhsal hastalıklarındada ilim erbaplarına gitsinler resmi yasal devlet denetiminde bazı ülkelerde var bu en azınndan bizde merdiven altı olmaktan çıkarsa dahada faydalı olur çünkü büyüler musallatlar aşırı artmaya başladı şu dönemde
|
laik sistemi benimseyen ulkelerde bu tür bölümlere bu tür konulara izin verilmez..
İmamı Şafi ra.
|