Alıntı:
GaripDEDE Nickli Üyeden Alıntı
Çalıştığım yerde makam olarak yetkili birisi başka bir makam olarak yetkili birisi hakkında şu kişi'' benim girip çıkamayacağım kapı yok'' dediğini dedi. O bahsedilen yetkili ile daha öncesinde bir rüyamın işareti ile düşüncelerimi okuduğunun farkına varmıştım. O yetkili kişinin mağlum kişi hakkındaki söyleminin de bu manalara geldiğinin farkına varmış oldum kendisi hem akademik hemde tasavvufi konularda doyurucu engin bilgilere sahip muhtemelen dersli kendisi aynı zamanda... Zikir ehli olan ehil kişiler düşüncelerinizi uzaktan okuyabilirler bunun gibi.
***Ayrıca Mahmud Efendi'den dersli bir tarikatlı akrabamızda benim bazı psişik kabliletlerimin cereyan ettiği dönemde bazı olaylar yaptığım eylemler ile ilgili düşüncelerimi abime söylediğiniz zihnimde yer edinen orjinal sesleri ile duymuştum...
Tarikat ehli tanıdığınız varsa kalbimize dikkat edin ehil olanları düşünce okurlar;ama söylemezler.
Lakin şu da var ki düşünce okumak metafizik varlıklar ile de yapılabilmektedir; lakin haram imiş zihin okumak, hoca diyor ki ben bile eşimin beni sevip sevmediğini düşüncelerini sorgulamıyorum...
Zihin okuyan tarik ehli okuyorum demez işaret verebilir farkında olmadan veya olarak.
Cinlerden mübareller ile çalışanlar zihin okumaz veya az okur söylemezler kafir cinniler ile çalışanlar okur ve söylerler genelde.
Hatta bu konuda jeton ile baklım yapan ve sağ dizimdeki bariz görünür olmayan sorunu bile varlıkla bilen adama bir şey sordum sorunu cevaplayamam sabaha bizi nezarete alırlar dedi(devlet sırrı ifşaya giriyor bir nevi); ayrıca varlıklar ile irtibatlı olanlar istihbaratın takibine takılır direk. Hatta şöyle söyledi bu ilimde öyle şeyler var ki analatamıyoruz dedi.
|
Nezaret kısmını anlayamadım, biraz açarmısınız