Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
nefsine hakim olamayan kisi sahih müslüman devildir, bu dinin temeli nefse hakim olmaktir , cubbelinin boynu altinda kalsin bu din inani geldi bu dinin sahibimi o ki onun dedigi dogru oluyor,
hâla atiyorsun ne Anadolusu ne doygunlugu ne sacmaliyorsun sen, ben istanbulda yasiyorum,
yaptigi yanlışları gunahlari kendi kafasından çizdiği dini terminoloji ile affa uğratan dinden cikar,
yedigin haram halti burada anlatip birde kınamayın başinızda bulursunuz sacmaligina girme...
|
Yaşı kadar kitap yazan Mahmud Efendinin adına tefsir yazan senelerce sohbetleri ile nicelerinin hidayet bulmasına sebep olan ilmi izahı derinliiği kadrini bileni hayrete düşüren Cübbeli Hocayı beğenmiyorsun o zaman fatiha ile kabile yakanı bulda okunalım biz
...
Alıntı:
bir halt bilmeden yorum yorum yorulma,sen daha cocuksun senin ömrün kadar ben hasta musallat buyü gordum,kim 300 hicadan ders almis, bu memlekette 300 tane ders verecek hoca yok bu ilmi tarikatcilar bilmez, bu İlmi havas ilninde olan bilir...
|
Ne yâni tarikli olup havas ilmi erbabı olamaz mı sen sallama!!!
Kendisi 3 sene çalıştı bu alanda sonra el verdi senden çok hasta tedavi etmişti forumlarada müşteri aramak ile bile uğraşmıyordu..
Alıntı:
bir halt bilmeden yorum yorum yorulma,sen daha cocuksun senin ömrün kadar ben hasta musallat buyü gordum,kim 300 hicadan ders almis, bu memlekette 300 tane ders verecek hoca yok bu ilmi tarikatcilar bilmez, bu İlmi havas ilninde olan bilir...
|
Sen tek kanaldan beslenmişsin. Bu yüzden basmakalıp cevaplar veriyorsun.