Rabıta ile bakım nasıl oluyor?
Tiktokta denk gelmişti;
Sakallı cübbeli birisinin yayınına bir Seyda ... efendi bağlanmıştı bir kişi daha vardı. Diğer kişi sorununu dile getiriyordu. Tarikat dersliyim ve devam ediyorum; lakin kafamda şu kadar süredir sersemlik var dedi ve sanırım bende varlıklar var rahmani dedi sağ kulağıma birisi gelince onun hakkında bazı konularda uyarıyorlar beni demişti. Hatta bir büyücü var onun hakkında sağ kulağıma söyleyerek beni uyarıyorlar demişti. Ben bu ilmi öğrenmek istorum dedi. Babanemde görevliler varmış ona yardım ediyormuş bende de ocaktan dolayı var v.s. diyordu ve takva açısından da iyi olur varlıkları görünce hayret eder daha çok iman ederim v.s. dedi.
--Seyda .... efendi önce takva sonra takla ettirirler dedi uzak dur bu işlerden dedi.Okuma ile bakım yaptı ve şu an nasılsın dedi kafamdaki uyuşukluk geçti dedi. 2 tane varlık varmış beyninde onları aldık dedi. Ben rabıta ile bakım yapıyorum dedi. Sana kafandaki uyuşukluğu sorduğunda ve olayları anlattığında musallat vardır dediği için sinirlendiğin tarikat vekilinden de özür dile dedi menzil müridi idi kişi.
---Seyda ... efendi bu rabıta ile bakımda kişilerin bazı tıbbi rahatsızlıklarınıda söylüyordu. Lâkin ben bağlanamadım yayına ve kendisine de ulaşamadım tiktoktan youtubeden instagramdan v.s. ulaşsam da ne derece ilgilenir orası muallak bu işlerde olanın başı kalaba olduğundan hastaya ilgi azalıyor tanıdık değilse.
***SORUM RABITA İLE BAKIM NASIL OLUYOR?
***EKSTRADAN DA VARLIK ŞART MI BAKIM İÇİN?
***İZİNLİ KABİLİYETLİ KİŞİLER SADECE RABITA İLE BAKIM YAPABİLİR Mİ?
***VİDEO KURGU v.s. DEĞİLDİ OKUMA İLE VARLIKLARI ANLIK NASIL ALDI, BAŞTA PEK ALMA TARAFI DEĞİLDİ NASİHAT TARAFINDA İDİ sendekiler suflidir nerden biliyorsun ulvi olduğunu BU İŞLERE GİRME DİYE DERKEN ALDI varlıkları.
|