Alıntı:
GaripDEDE Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar bir gece rüyamda birisi ateş topu fırlatıyordu üzerime önümde de birisi ateşe karşı okuyup uzun soluk ile üflüyordu. Pek anlam veremedim başta ana iş yerimdeki benden o dönem hoşlanan bir bayanda karşı koyamadığım beni sürekli onu düşünmeye hayal etmeye yiten sesi bile çok etkileyici gelmesine başlatan çok farklı bir enerji görünce ve çok az bakınca bile tesiri altına alıyordu web sayfasındaki fotosu bile hipnoz ediyordu beni normalde hiç etkileşimim sevgim muhabbeti yoktu bu farklılığı görünce anladım ki büyü yaptırmış bana…
Uzun süre bakmamaya çalıştım çünkü çok tesirli idi 1 dakika ayak üstü görüşsek bakmış olsam karşılıklı kilitler mührü vururdu kalbime afedersiniz yazılmazda xx filmi izlerken bile beynime çok kuvvetli bir şekilde o an ekrandakilerden başka bir şey olmaması gerekirken kuvvetli bir şekilde onun düşünmeye iten beynime darbe vurur gibi düşünceler geliyordu. Çinliler beni onu düşünmeye itiyorlardı anlaşılan x izlenimlerinden başkasına ilgi duyulmasından hoşlanmıyorlardı.
O büyüyü bozdurmak kolay değildi biri gece çok dua ettim derken rüyamda şunu gördüm;
Evimin daire kapısı açıktı kapı içerisindeki tozları süpürüyordum yaşlı kara çarşaflı kara kuru bir kadın daire önü merdivenlerden iniyordu gözüm göğüs arasına denk geldi kadın hışımlandı bir şey demedi ama; sol elini sağ el ayama koydu ve gördüğümmrüyalarj görür gibi oldu adeta ama tabir etmekten sakındı kendisi kapıyı kıyık bırakmıştım yüzüne kapatmak gibi olmadın diye kapıyı açtı salonda karşı koltuğa oturdu dedim ki kuranı Kerim çok güçlü olmasına karşın bu büyükerde çok güçlü ddfimmo kızın yaptığı aşık etme büyğsünü kastettim bana dddi ki 13 Yasin oku dedi rüya bitti.
13 yasin okudum şükür o çok kuvvetli büyü bozuldu ben ömrümde ne öyle büyü gördüm nede duydum insanın başına gelince ve anlıyor açıkçası.
Cinni dişi imiş o rüyadaki kadın kıskandığı için büyü bozma tarifi vermiş el ayamdan enerjimi ölçmüş ve ona göre Yasin sayısı vermiş bana.
Bir daha da böyle tarif veren olmadı…
|
Cemaatin mürşidi ölünce yerine bir mürid geçer neyse bitane musallatlı getirirler kendine, mürşidin yerine geçen mürid başlar Fatiha ihlas okumaya sonra ordan cık der velhasıl cin çıkmıyor sonra cin dile geliyor dualar aynı ama okuyan ağız farklı der sıkıysa gel çıkar der
Şundan su dersi çıkarmak lazım herkesin ağzı bir olabilir ama ilmi farklıdır kimisi bir bakış kimisi bir dua kimiside sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar uğraşsa çıkaramaz