Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
bu konuda bi örnek verelim diyelimki cimda güç için bi tılsım yazdı hoca bu tılsım yazıldıktan sonra en geç yarım saat içinde çalışmaya başlar ...yoksa 40 beklemek düşünsenize saçma olmazmı ...yada koruma için bi tılsım yada vefk yazdı adam ne diyor 40 bekle çalışacak saçma sapan olur ...vefk ve tılsım yazıldıltan sonra 2 saat yada aynı akşama etkisi başlar
|
Yaptırdığım kişi çok gergin sinirli ama benim sesimi bile duymak istemiyor hoca da vefk etkisini böyle gösteriyor dedi yani göstermiyor dediğim istediğim şekilde gelişmedi olaylar yan etki olabilir mi zaman vermedi zaten zaman olarak düşünme diyor ama kendine çok güveniyor yaptığım hiç bi işlem sonuçsuz kalmadı kalmaz diyor anlamadım ama bende içimde sıkıntı var sürekli daralıyorum uyuyamıyorum başarım oluyor hocayı sürekli aradım şuana kadar her defasında sabırlı ol diyor hemen herşeyğn birden değişmesini bekleme diyor
Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
vefk yada tılsım işi bilen biri yazdıgı zaman 2 saat yada engeç o günün akşamına etkisi başlar çogu işi bilmeyen ler insana yok 40 gün yok vs vs diye oyalar senin anlattıgına göre işlem başarısız olmuş adam sana tekrardan vefk yazması lazım
|
Rüyalar görüyorum sürekli sıçrayarak uyanıyorum geceleri uyuyamıyorum ve ben daha çok bağlandım hoca karşı tarafta aynı şekilde dir diyor ama adam bana kötü davranıyor daha kötü yani bu durum geçici midir
Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Bir işte nasibin yoksa ne kadar vefk yapsan boş tutmaz tutsada etkisi çabuk geçer.
|
Şöyle söyleyeyim yuvam yıkıldı bir kadın yüzünden bensiz asla duramayan biriydi aniden değişiyor düşünceleri çok farklı bir insan oldu o yüzden bu yola başvurdum mecbur kaldım