Alıntı:
Zemherii Nickli Üyeden Alıntı
Evet durum zor anlattığın gibi kendini toparlamaya çalış hergün soğuk suda duş al . Zamanın varsa farklı yerlere git kendine güven ibadet yap . Zikir konusunda benim bir bilgim yok onu forumdaki hocalar bilir onlara danış inşallah kurtulacaksın
|
Kurtulmak istiyorum bunun için kendimi daha da zora sokup günlük 12 saat çalışarak daha fazla maaş ile ise girdim hayatımın düzeni çok karışık ama param olursa bir nebze olsun huzur bulacağımı düşünüyorum çünkü borçlarımı kısa sürede bitecek Allah'ın izni ile bundan sonraki süreçte ise ilk kendime söyle güzel bir araba hayalî kuruyorum doğan 2000 model enjeksiyonlu pıtı pıtı güzel bir şey ondan sonra ise biriktirdiğim para ile pasaport çıkartırıp parayı biriktirerek yurt dışında yaşamayı bir daha da kendi ülkeme dönmek istemiyorum
Alıntı:
Evrt7 Nickli Üyeden Alıntı
Kurtulmak istiyorum bunun için kendimi daha da zora sokup günlük 12 saat çalışarak daha fazla maaş ile ise girdim hayatımın düzeni çok karışık ama param olursa bir nebze olsun huzur bulacağımı düşünüyorum çünkü borçlarımı kısa sürede bitecek Allah'ın izni ile bundan sonraki süreçte ise ilk kendime söyle güzel bir araba hayalî kuruyorum doğan 2000 model enjeksiyonlu pıtı pıtı güzel bir şey ondan sonra ise biriktirdiğim para ile pasaport çıkartırıp parayı biriktirerek yurt dışında yaşamayı bir daha da kendi ülkeme dönmek istemiyorum
|
Bu arada admin kim varsa kim benim sorunuma yardımcı olursa Allah'ta ona iki dünya da fazla fazla yardımcı olsun sorunumun çözümünü bana bilen birisi varsa eğer lütfen söylemekten çekinmesin
Teşekkür ederim hayırlı akşamlar