Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Dün konu açtım. Çakra nazar büyü musallat konusu sonrasında sabaha yakın rüyamda 2 yılan gördüm biri beyaz bulanık boz yılan büyük. diğeri siyah ufak.
İkiside bana saldırdılar sonra tekrar geldim ufak bir pencere var oradan girip ufak yilani kurtarim dedim. Tesbih gibi ufak yılan içini olup tesbih yaparım düşüncesiyle sonra o pencereden girdim ki bir de baktım ne görim büyük yılan ufak yılanı koparıp koparıp yiyor. Büyük yılan kafası orta yaşlarda bir erkek kafalı bedeni yılan benim boyumda. beni ininde gördü aramızda 2.5 metre civarı var. Beni görünce şok oldu.
Gözüyle Hipnotize etmemeye calıştı beni. Sonra beni sokmak için bir dil attı sağ tarafından beyaz boyamak kocası vardı. Siper ettim kendime kovayi deldi. İkinci bir dil atmadan bir kova daha vardı uzaktan kafasına basket attım ve hemen ufak pencereden hemen kaçtım... böyle bir rüya aynı rüyayı annemde görmüş ama beni sokarken görmüş yanagimi sokmuş.
|
keşke hocam bu rüyanızı burda anlatmasaydınız bu rüya yorumlanır ama öyle açık açık olmaz. bana özelden daha detaylı yazabilirseniz yazın yorumlayayım Allah'ın izniyle.