Alıntı:
Superisi36 Nickli Üyeden Alıntı
|
[QUOTE=beyazalim;621211]Bayansınız sanırım.. Ne şekilde görmenize bağlı musallat göz perdesi açar doğuştan açıktır yada sonradan açılır burda önemli olan bilen bir mürşid elinde yetişmektir kendi başınıza göz kulak perdenizi açmak sıkıntı olur.. Kaç yıldır var görmeler?
siz sitede eski üyesiniz yeni fark ettim.[/QUOTE
Evet çok eskiyim sin hocayla görüşmüştük rüya yoluyla ehlibeytten olan bir mübarek yardimiyla ayet zikirler verildi okudum çektim zihnim acildi girme keşfim açıldı ancak DUYAMIYORUM şuan istediğim tek şey gördüklerimi insanların üzerinden ellerimle çekip alıp atmak muska yazmadan sirke olmadan bu arada evet ben bayanım adım esra
[QUOTE=Superisi36;621213]
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Bayansınız sanırım.. Ne şekilde görmenize bağlı musallat göz perdesi açar doğuştan açıktır yada sonradan açılır burda önemli olan bilen bir mürşid elinde yetişmektir kendi başınıza göz kulak perdenizi açmak sıkıntı olur.. Kaç yıldır var görmeler?
siz sitede eski üyesiniz yeni fark ettim.[/QUOTE
Evet çok eskiyim sin hocayla görüşmüştük rüya yoluyla ehlibeytten olan bir mübarek yardimiyla ayet zikirler verildi okudum çektim zihnim acildi girme keşfim açıldı ancak DUYAMIYORUM şuan istediğim tek şey gördüklerimi insanların üzerinden ellerimle çekip alıp atmak muska yazmadan sirke olmadan bu arada evet ben bayanım adım esra
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]