Alıntı:
rookieee Nickli Üyeden Alıntı
sizi çok iyi anlıyorum yalnızda mürşid de insan ama Allah ise sonsuz sınırsız güç kavrayamayacağın kadar hayal edemeyeceğin kadar sen zikir edip Allah a teslim olursan Alllah seni sınırsız gücüyle bile korur
sen dediğim duayı et ya hafız ismiyle niyet edip kralı gelsin birşey olmaz fark şu mürşidin insan olduğu duanın ise Allah ın merhametine göre güçlü olduğu
|
fark şu ki mürşid de allahın merhametine ulaşman için gidilen yolda karşılacağın engelleri nasıl aşman gerektiğini öğretir. allahın merhametinden ve hikmetinden sual olmaz. ama o yolda karşılaşılan engeller birçok insanı yolundan çevirmiştir tecrübelerle sabittir. burada konuşmamızda farklılıklar oluşuyor ben diyorum ki sadece allah rızası için çekilen zikirde hiçbirşey olmaz ama belirli bir usule girince burada nefsani bir istek devreye giriyor ve bununda bir sınavı oluyor ve enerji varlıkları çekiyor sadece gelemeyeceklerine inandır diye dua etmekle olmaz ki o duayı okuyan ağızda çok önemli namaz takva gibi. yani koruma yapmanında bir usulü var diyorum. kralı olmasada aşağısındakilerde geliyor ve neler yapabildikleri de sanırım birçok kişi tarafından biliniyor. paylaşımlarınız için allah razı olsun sizden.