Alıntı:
ygt Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle vakit ayırdığınız için Allah razı olsun , keşif açılmadan ne demek? Ben Allah rızası için çekiyorum ama gene de rasgele çekmemem mi gerekiyor ? Ruhsal sorunlarım nedeniyle ara nasıl vereceğim hiç çekemem o zaman cocukluğumdan beri ruhsal sorunlarım var yani neden kesinlikle ara ver dediniz?
Öncelikle vakit ayırdığınız için Allah razı olsun. Ben aslında kendimden emin olamıyorum , vesveseli bir insanım belki de ondandır , bazen vesvese geliyor haşa haşa haşa Allah'ın zatı ile ilgili daha sonra bak zikir çekiyorsun rüya görüyorsun diyorum kendime imanımı artırıyorum ama ben böyle bir insan olmak istemiyorum Ya Hadi esması çekiyorum hidayet için , rüya görmek için çekmek veya imanımın kuvvetlenmesi için rüya görmek istemiyorum sadece Allah rızası için çekmek istiyorum ama sanki bunlar için yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Bu arada hocam zikirler rüyaları tetikliyor mu?
Bakın hocam size zikirler rüyaları tetikliyor mu dedim neden ? imanımı kuvvetlendirmek için işte ben sahtekar gibi hissediyorum kendimi , ihlassız hissediyorum kendimi
|
diyorsun ki havas a uzagim ama gunluk zikir çekiyorum, havastan yani batini taraftan uzaksan niye sayili zikir cekiyorsun, zahiri tarafta hic bir zaman şunu şu kadar cek bunu bu kadar oku diye bir bilgi yada emir yoktur,
demek ki havasın bilgilerini kullaniyorsun...
İmamı Şafi ra.
|