Alıntı:
Zemherii Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm herkese hayırlı günler. Hemen konuya girmek istiyorum hiç iyi değilim , kendimi balkondan aşağıya atmak üzereyim artık dayanamıyorum . Bundan 3 sene önce Ortadoks Rus bir kız sevgilim olmuştu ve davetleri vs Havas ilmini araştırmaya başlamıştım . İstihare ile başladım sonra elime hertürlü karanlık kitap geçti ve ordaki vefkleri davetnameleri uygulamaları yaptım . Amacım varlıkları çağırıp Sorular sormaktı bu kız hakkında . Beni aldatıyor mu vs tarzında sorular sormaktı . Bir çok uygulama yaptım içimde bir ateş yanıyor ve asla sönmüyor . Yemek yemiyorum , Dönüp kalıyorum , göz teması kuramıyorum , günde 12-13 saat uyuyorum . Bildiklerimi unuttum . ( 5 tane dil biliyorum , Çok güzel bir bölümde okuyorum ) Üniversiteye gitmeyi bıraktım . Gece benimle konuşuyorlar . Bana zulüm ediyorlar . Abilerim , büyüklerim yemin ederim her türlü tövbeyi ettim , namaz kılmaya çalışıyorum ama ben namaz veya zikir etmeye çalıştıkça daha da kötü oluyor . Bıçakla kendimi kesmeye çalışıyorum kendimi zor tutuyorum. Anneme veya babama saldırmamı istiyorlar . Bu kız yüzünden hırsıma yenilip bunları araştırmaya başladıkça bunlar başıma geldi ve Şuan kızdan ayrılalı bir sene oluyor . İyilkide ayrılmışım . Çok kötü durumdayım Bütün arkadaşlarım gitti kimse kalmadı . Bir tane başka bir kız vardı o da bir anda benden soğudu . Sizden başka danışacak kimsem yok ( daha önce hocalara gittim hiçbir işe yaramadı ) BANA YARDIM EDİCEK BİRİSİ ALLAH RIZASI İÇİN ULAŞABİLİR Mİ ? Herkese teşekkür ederim Allah razı olsun
|
Evinde yüksek sesle mümkünse sürekli ezan sesi bir cihaz marifetiyle hasıl olsun. Elinden geldiğince ezan sesi dinlemeye çalış.