Alıntı:
Zemherii Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ben elimden geleni yapıyorum dua ediyorum namaz kılıyorum ama ben baş edemiyorum , zemzem suyu sirke ile içiyorum . Herşeyi deniyorum ama çok güçlü bunlar kitlediler beni . Üzerime dolap düşüyor geceleri diye o odadan taşındım şimdi halı yerde yılan gibi kıvrılıyor hemen ışığı açıyorum geri düzelmiş oluyor . Gece sesler geliyordu dün sabah kalktım hiçbirşey yok ortada sonra kıyafet dolabından şort alıp giyecektim baktım herşey karıştırılmış . Odaya kimse girmiyor . Gece perdeler iniyor kalkıyor ama bakıyorum normal halinde duruyor . Kemaşin diye bir cin bunun ismi heralde
|
Beni yanlış anlama ama kendimden bildiğim için soruyorum söylüyorum. Psikiyatri ilaç gibi tedaviler aldın mı ?
Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Gece olunca Abdulkadir Geylani ve şeyh Bekiri çağır yardım iste sana maneviyatta yardım ederler.
50 mesaj kotanı doldur burda bilgili bir hocaya başvur sana yardımcı olurlar benim yetkim yok.
|
Hocam bu sorunlar ortadan kalktıktan sonra murşid için ne yapmam gerektiğini bana söyleyecek yardımcı olabilecek biri var mıdır