Alıntı:
ilmeki Nickli Üyeden Alıntı
Allah razi olsun çok güzel şeyler söylüyorsunuz , hepsini can kulağıyla dinliyorum okuyorum hiç merak etmeyin .. dertsiz başıma dert açtım şimdi kurtulmaya çalışıyorum , umarım bir an önce bu zulüm biter. Musallatım var diyip abartıyor bunlar dediğim çok zaman oldu, şimdi kendim yaşıyorum . Kimseyi de kınamamak ve hafife almamak gerekirmiş. Her gün yeni bir ders
Çok şükür bir kaç alim şeyh hocalarım yardımcı olacaklar , mesaj kotamın dolmasını bekliyorum. Sağolsunlar burada benimle sohbet ediyorlar kotam bir an önce dolsun diye. Hepsinden Allah razi olsun
|
insan hiçbir şeyi kendi başına gelmeden anlayamazmış zaten anlayanda yaşamış olandır işte buna da tecrübe deniliyor sevgili kardeşim. ne güzel söylemişsin her gün yeni bir ders işte şuan yaşadıklarında bir sınav ve ders. bahsettiğin her şeyi bir düşün harama bulaştım dedin yani tecrübe etmişsin ilişki konusunda bir şeyler söyledin onları da tecrübe etmişsin daha neler neler tecrübe etmişsin bu hayatta onu sen bilebilirsin. şimdide bunu tecrübe ediyorsun ve burada en güzel olan dimdik durabilmek herşeyi bırak kenara sadece allah de gör bak nasıl bir huzur kaplıyor içini. şimdi içinden de dersen ki eğer o kadar çok günah işledim allah beni affeder mi ki diye el-Gafûr (الْغَفُورُ) : Çok affedici ve bağışlayıcı olan. eş-Şekûr (الشَّكُورُ) : Yapılan iyi amellerin karşılığını bolca veren.