Alıntı:
ilmeki Nickli Üyeden Alıntı
Sürekli vesvese , kalbim , başım patlayacak gibi oluyorum. Zikir çekmeyi bıraktım dünden beri, her zikir çekişimden bir süre sonra kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Sürekli olarak günde en az 2 sefer ağlamaya başlıyorum. Birisi beynimin içinde ya öl ya da o daveti yap diyor. Ama bunu düşünen benim yani fısıltı falan değil, düşünürken kendimi alıkoyamıyorum
|
Beynin içinde ifritin teki var bu sebepten zikir çekersen sonrasında rahatsızlık çekersin zamanında yaptığın davetlerden aldığın bir musallat ama davetler yarım yamalak olduğu için kendisinin ruhsatı yok eksiksiz bir davet yaparsan ruhsat alır böylece bedenine yapışır kimse çıkartamaz zaten bu yüzden davet yapman için sana vesvese veriyor 50 mesajı bir an önce doldur ondan sonrası kolay.
Alıntı:
TEBRİZ-İ Nickli Üyeden Alıntı
seni çok iyi anlıyorum sevgili kardeşim dinleme o vesveseleri diyicem ama o kadar kolay değil diyeceksin biliyorum kendini namaza ver seni ne kadar zorlarsa zorlasın unutma sen çok daha güçlüsün ondan. onlar zehirli ateşten yaratılmışken sen allah ın nurundan yaratıldın bu bir sınav ve bu sınavı geçmek için güçlü olmak zorundasın. la ilahe illallah ve salavatı şerife çek bol bol dilinden ve kalbinden düşürme asla.
|
Tebrizi kardeşim doğru söylüyor kendine faydası olmayan bir mahlukla çatışıyorsun ondan daha güçlü olmaya çalış vesveseler karşı diren Allah'a çokça şükret ve yardım iste kotayı da biran önce doldur.