Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
bir önceki konumu merak edenler gidip bakabilirler. internetten tanıştığım biriyle ilk görüşme sonrası ikinci kez görüşmek istediğimi ama onun mesleğinden dolayı eziklik duyduğumu, yani aramızda kariyer açısından çok fark olduğu için bunu gurur yaptığımı yazmıştım.
ben o konuyu açtıktan sonra bu bahsettiğim kişiyle cesaretimi toplayıp ikinci kez görüştüm. herşey o kadar ama o kadar güzeldi ki size anlatamam. ta ki düne kadar. dün öğrendim ki bu şahıs evli ve 3 çocuğu varmış bana boşandığını ve bir çocuğunun olduğunu söylemişti. resmen yıkıldım. aylardır görüşmenin hayalini kurduğum, gözümde büyüttüğüm adam zaten yokmuş
dünden beri ne yiyorum ne içiyorum çok büyük bir acı yaşıyorum. hep diyorum ben bu acıyı yaşayacak ne günaha girdim neden acaba diyorum böyle bir imtihana maruz kaldım.
sizlerden ricam bu acıdan kurtulmak, bu adamı unutmak, hayal kırıklığımı tamir etmek için nasıl bir dua önerirsiniz?
|
Evet birkez daha internetten ilişkinin ne olduğunu bize hatırlattığın için teşekkür ederiz.
Salı günü Merih saatinde(öğleden 2 saat önce, akşamdan 1 saat önce) ya mümit esmasını 490 defa unutmak niyetiyle çek. Bidahada böyle çılgın işlere kalkışma.