Alıntı:
Sevdali22 Nickli Üyeden Alıntı
Erkeğim kendimde eksik gördüğüm bu yan var psikolojik olarak karşıda benim eksiğinin fazlası var o yüzden onunla konuşunca rahatliyodum çok iyi temiz samimi dost olayım dedim dedim kötülük düşünmeden tertemiz her daim duacisi olim dedim lakin istemedi kendisi napalim kendi eksik yönümü tamamlicak dost versin Allahu Teala namazlar kılalım onun için dualar edim haberi olmadan Allahu Teala versin dua edin
|
yanlış anlama ama hiç bir kişi iş arkadaşını durduk yere takipten çıkarmaz takipten çıkarma son nokta olur genel de. sen artık ona iş hayatın da ne yapıyorsun nasıl yaklaşıyorsun bilmiyorum ama karşı tarafı çok tedirgin etmişsin belli. anlında eşcinsel olmadığın yazmıyor biri bana bu kadar kafayı taksa ben kesin eşcinsel sanarım oda öyle sanmış olabilir.
iş hayatında sohbet muhabbet et günaydın iyi akşamlar de bazen de öğle arası yemek ısmarla samimiyetiniz olur zaten. bundan öte sen ne istiyorsun ben onu anlayamadım nasıl bir samimiyet istiyorsun ? bunun ilerisi cinsellik oluyor zaten
normal bir insanın en üst seviye samimiyeti budur zaten daha ileri samimiyet evlilik hayatına giriyor