Alıntı:
Vazgecmeyen Nickli Üyeden Alıntı
sabah namaz akşam içki masalarında takılan bir insan ulvi makamlara erişemez sen bu işi çoçuk oyuncağı mı zannediyorsun millet tarikat dersleri ile 20 yılda gelemiyor ulvi makamlara sen içki içip alim olduğunu iddia ediyorsun cinler seni parmağında oynatıyor haberin yok içki içenin 40 gün ibadeti kabul olmaz sen evliyalıktan bahsediyorsun. zina yapmayan herkes evliya alim olmuyor bende yapmıyorum bende o zaman evliyayım ben üstelik içki de içmiyorum demekki senden daha üstünüm senin hesaba göre. Zina Yapabilcekken böyle fırsatın varken yapmamak tercih etmemek hiç o yola girmemek büyük sevaptır zinaya giderken bir sebepten yapmamak ilahi mesaj sevap falan değildir böyle bir şey ulvi makamlara ulaştırmaz
|
nice alim evliyaların hayatına bir bak istersen hepsi nefsiyle sınanmış çok acı çekmişler sen özel hayatımı biliyormusun neler çektiğimi ayrıca hiç tasavvufi bilgin yok noksan fikirlerinlerinle beni eleştiriyorsun hz vahşi hz hamzanın vücudunu parça parça etmiş kölyeler halinde üzerinde taşımız ve sonradan yaptığı tövbe Allah katında kabul görüp bağışlanması sebebi ile kamil insan olmaya vakıf olmuş bişri hafi hz gençliğinde çok içki içermiş sırf Allah kelamını ayaklar altından yükseğe taşıdığı için içide dışıda temizlenip makamı yükseldi evet içki içmediğin için üstünsün ama şehvet duygularıyla imtihan olmak her babğidin harcı değil