Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Hocam çok güzel paylaşımınız Allah razı olsun,Ama tarot gaybı bilmiyor.Tarot örnek vermek gerekirse sen hayatına nasıl yön verdiysen o yönde karşılaşacağın şeyi gösteriyor,mesela çok sigara içiyorsun diyelim,Tarota sordun çok sigara içiyorum bu ilerde bana ne gibi geri dönüşü olacak dersen tabiki kılıç onlusunu sana gösterir.Ama tarptun esas gizemi planlanmış ama eyleme geçmemiş,eyleme geçmesi için gerçekleşmesi gereken zaman üzerinden sana bu iş olacak der,halbuki ahmet yada mehmet diyelim yeni bir ev alacak o eylemi kafasında 2 gün önceden planlamıştır.Tarot işte bu var olan ama açığa çıkmamış enerjiyi okuyor,insanlarda gaybı bildiğini zannediyor.Tarota kıyamet ne zaman kopacak diye sor mesela cevap veremez.Tarot bilinç altını okur,planlanmış ama harekete geçirilmemiş enerjiyi okur.Duyguları yansıtır ayna misali.İşte tüm olay bu.Gaybı Allahtan başka kimse bilemez buna inancım sonsuz.
|
‘’Mesela karşılaşacağın bir insanın yada olayın oluş sebebini,saatini,kişinin ismini,olayın nerede hangi gün olacağını tarot sana söylemez.Bunu ancak cinlerle bakılan fal söylerki esas buna fal denir.’’ Bu yazınıza istinaden yazdım herhalde tam anlaşılamadım.