Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Ben pek bunları araştırmadığım için bilmem etrafımda çokça tarotmuş,el falı,kahve falı gibi işlemlerle uğraşan olduğu için aklımda kalan kadarını yazdım bu tür işlemler genelde geleceği bildiriyor gibi yapar ama üstün bir atma becerisi olan insanlar genelde kullanır, örneğin köyümde bir tane kadın vardı el falı bakardı annemin el falına zorla baktı olmayan çizgiden uzun yola çıkacaksın dedi ve bir sene sonraydı sanırsam annem uzun bir yola gitti peki bu nasıl oldu zaten herkes hayatında illaki bir kez uzun yola çıkar o kişi de attı tuttu tutarsa
Bende sana tamamen uydurma ama olacak bir şey söyleyeyim mi? 7 ay sonra içinde A bulunan bir yerde bulunacaksın ve isminde M harfi olan biriyle konuşacaksın
|
O dediklerinde doğru ama tarot çok başka birşey.Tarot bakılmadan önce kişinin doğum tarihi ve ismi öğreniliyor,ona göre belirleyici saraylı kartı merkeze yerleştiriliyor.Haneler vardır,şuanki durumu,önündeki engel,aklındaki düşünce,bilinçaltını meşgul eden konular,geçmiş hayatı çoğunlukla nasıl geçmiş,birkaç saat sonra neyle karşılaşacak,kendisi şuan ne yapıyor,evdeki aile durumu ne ailesi ile iyi geçinebiliyormu,korkusu veya ümidi ne,olacak olan şey ne gibi haneler vardır,Kartlar ona göre dizilir bu haneler kelt açılımı denir.Baktırmak isteyen kişi neyi merak ediyorsa bu hanelere göre kartlar dizilir.
Şunu çokça tecrübe ettim,eğer üzücü bir olay yaşadıysan,üzüntülüysen o 78 kartlık desteyi istediğin kadar kar şuanki durumunu gösteren haneye kesinlikle mutlu olduğunu gösteren kart gelmez.Çokça tecrübe ettim kartları istersen sabahtan akşama kadar karıştır mutlu değilsen mutlu olduğunu gösteren kart şuanki durumun hanesine gelmez.Bazen kartları kararken karma esnasında kart şak diye açılır yüzüne doğru açılım bile yapmana gerek kalmaz hemen gösteriverir.Eğer hayret verici durumlarla kariılaşmasaydım.İlginç olaylar yaşamasaydım,sallamasyon bu der atardım kenara,emin ol öyle değil çok farklı birşey bu,bakmayan nasıl birşey olduğunu anlamaz,Tarotun memlüklere,mısırlılara kadar tarihi vardır.Ha bakmanızı tavsiye edermiyim ? Kesinlikle etmem,çünkü bazı anlayamadığınız konularda insanı paranoyak yapıyor,kötü birşey çıkarsa moral bozuyor.Zaten zırt pırt bakılan birşey değildir tarot.Çok önemli konularda,büyük bir heyecanla yaptığın açılımda doğru cevabı yakalarsın.Öteki türlü her canım sıkıldı tarot bakayım dersen kafa çorba gibi olur birşey anlayamazsın.Çokça bu olayları yaşadım.Ama kendime baktığım zaman en tırstığım zaman oluyordu.Artık eskisi gibi bakmıyorum.Gündem,ekonomi,savaş gibi konulara bakıyorum.Sezgileri artırıyor ama paranoyaklığıda.O yüzden bakmıyorum artık eskisi gibi.