Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Tarot zaten isim belirtmiyor,zamanda belirtmiyor,günün saatini belirtmiyor.Olayın nasıl olacağını sana derinlemesine anlatmıyor.Sadece nasıl bir döneme girdiğini sana belirtiyor.Kartlar sorduğun soruya göre şekilleniyor.Genel bakmaya çalışırsan bir kartın bile bir sürü anlamı var.Mesela karşılaşacağın bir insanın yada olayın oluş sebebini,saatini,kişinin ismini,olayın nerede hangi gün olacağını tarot sana söylemez.Bunu ancak cinlerle bakılan fal söylerki esas buna fal denir.Ben bu yüzden tarotu faldan çok enerji bilinçaltı ve aura okuması olarak görüyorum.Bazen dedikleri çıkmıyor bile yada ben yanlış okuyor olabiliyorum,bazende olay olduktan sonra anlıyorum.Tarota bakıldığı zaman gerçekten anlamak istiyorsan o gün yorgun,meşgul ve atrafın kalabalık olmayacak,dinlenmiş ve konsantre olacaksın ancak o zaman ne demeye çalıştığını anlayabiliyorsun ve idrak ettiğin şeyde ne çıktıysa artık,nasıl oluyorsaki çok ilginç bir şekilde gerçekleşiyor.
Sizede hayırlı bayramlar dilerim.Allah güzel bayramlara erdirsin.
|
Ben pek bunları araştırmadığım için bilmem etrafımda çokça tarotmuş,el falı,kahve falı gibi işlemlerle uğraşan olduğu için aklımda kalan kadarını yazdım bu tür işlemler genelde geleceği bildiriyor gibi yapar ama üstün bir atma becerisi olan insanlar genelde kullanır, örneğin köyümde bir tane kadın vardı el falı bakardı annemin el falına zorla baktı olmayan çizgiden uzun yola çıkacaksın dedi ve bir sene sonraydı sanırsam annem uzun bir yola gitti peki bu nasıl oldu zaten herkes hayatında illaki bir kez uzun yola çıkar o kişi de attı tuttu tutarsa
Bende sana tamamen uydurma ama olacak bir şey söyleyeyim mi? 7 ay sonra içinde A bulunan bir yerde bulunacaksın ve isminde M harfi olan biriyle konuşacaksın