Alıntı:
Merzel Nickli Üyeden Alıntı
Tarotmuş, falmış gerçekten nasıl bir kafa anlayamıyorum geleceği dos doğru bildiriyormu? Ne kadar günahtır biliyormusun? Geleceği bilsen eline ne geçecek kaderde ne yazarsa o olmazmı? Diyelim ki Tarottan 13 çektin ölecekmisin ona bakılırsa hepimiz öleceğiz
Tavsiyem gelecekle ilgili kafa yormak yerine şimdi ne yapmalıyım diyip şuan için kafa yor
Hayırlı günler, hayırlı bayramlar dilerim
|
Tarot zaten isim belirtmiyor,zamanda belirtmiyor,günün saatini belirtmiyor.Olayın nasıl olacağını sana derinlemesine anlatmıyor.Sadece nasıl bir döneme girdiğini sana belirtiyor.Kartlar sorduğun soruya göre şekilleniyor.Genel bakmaya çalışırsan bir kartın bile bir sürü anlamı var.Mesela karşılaşacağın bir insanın yada olayın oluş sebebini,saatini,kişinin ismini,olayın nerede hangi gün olacağını tarot sana söylemez.Bunu ancak cinlerle bakılan fal söylerki esas buna fal denir.Ben bu yüzden tarotu faldan çok enerji bilinçaltı ve aura okuması olarak görüyorum.Bazen dedikleri çıkmıyor bile yada ben yanlış okuyor olabiliyorum,bazende olay olduktan sonra anlıyorum.Tarota bakıldığı zaman gerçekten anlamak istiyorsan o gün yorgun,meşgul ve atrafın kalabalık olmayacak,dinlenmiş ve konsantre olacaksın ancak o zaman ne demeye çalıştığını anlayabiliyorsun ve idrak ettiğin şeyde ne çıktıysa artık,nasıl oluyorsaki çok ilginç bir şekilde gerçekleşiyor.
Sizede hayırlı bayramlar dilerim.Allah güzel bayramlara erdirsin.