16.06.24, 11:14
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 108 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle, enerji diye zanlettiğimiz genellikle varlıklar oluyor. Bioenerji yapmak niyetiyle birşeyler yapınca da sana bir destek verebiliyorlar.
Seni onların tarafına hizmetkar edebilmek için senin ettiğin niyet üzere olaya müdahil olup karşıdakinin rahatsızlığına yardımcı olabiliyorlar Allahın izniyle müsadesiyle.
Bu işle uğraşan kişi bunu bilmek zorunda değil, biliyor da olabilir bilmiyor da olabilir; fakat bir Şeytani yardım mevcuttur bu işlerde genellikle. Yardım da eder yani çünkü onu yaptırdıgı kişiyi kendi tarafına hizmet ettirecek.
Niyet edip Fatiha okuman, her türlü bioenerjiden daha kuvvetli her türlü reikiden daha kuvvetli.
Çakra meselesi de aynı şekilde Şeytani tarafın isimleri bu Çakra. Yani İslamda olan şeyleri Şeytan alıyor, isimlerini değiştirip kendisine ait birşeymiş gibi yontup değiştiriyor adına Letaif değil de Çakra diyor. Rabıta değil de Meditasyon diyor.
Aynı şekilde Yoga, Meditasyon ; bunlarda da Şerri yardım genellikle olan şeyler.
İşin detayını daha net görenler anlatabilir, benim anlatabileceğim kısıtlı.
Spotify veya Youtube dan Synergy Kendiyas hocalarını dinlemeni tavsiye ederim. Hatta altını çizerek şiddetle tavsiye ederim çok seversin.
Havas sitesine giren biri onları otomatik olarak sever zaten. Bilgiler hep metafizik. Çok öğretici.
|
Söylediklerine tamamiyle katılıyorum hocam. 🌷
|