Alıntı:
gokhan1234 Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazıya yuh denir sen reikiyi kullanmadan nerden biliyorsun nasıl olduğunu ne olduğunu bilmeden bunun hakkında kötü yorum yapıyorsun. Ben reiki ve benzeri yaklaşık 50 çeşit enerjiyi 22 yıldır kullanıyorum çok kalıcı şifalara şahit oldum ve uyguladım ama asla bir varlık yada cin görmedim eğer böyle birşey var olsayadı ben kesinlikle görürdüm. Reiki yada benzeri enerjiler nedir bir rezorans yani bir titreşimdir bir enerjidir iyi enerjidir iyi enerjiler ışık aynı zamanda nurdur. ayrıca ben bu enerjileri kendime kulanam için aldım ilk etapda çok fayda gördüm. Bana öğrtenden bu enerjilieri günümüze getirenlerden Allah razı olsun. ejnebi ilmini kabul etmeyenler lütfen evlerindeki elektiriğinde şartelini kaptısnlar burada Ahkam kesenler elektirkde ejnebi ilmi ve bilimidir hadi sıkyıyorsa kapata göreryim ben seni. Asla yapamazsın bunu. Hey sana sesleniyorum elektiriği kaptsana. Yabu çekememezliği anlamıyorum ben kardeşim. Reikinin asıl kayanağı sevgidir. herşey sevgidir ve öze hitap ederek iyileştirir. Asla ve asla kötü amaçlar için çalışmaz adama kötülük için enerji verseniz ançak şifa verirsiniz böyle bir enerjiyi kötülemek akıl işi ve akıllı işi değildir. Ançak cahil ne okuduğunu anlamayan akılsız insanların işi bu olabilir. kaldı ki reiki ve benzeri enerjiler sizn sözlerinizle etkilenmez bu gün dünyada milyonlarça insan kullanıyor şifa veriyor fayda veriyor reiki ve benzeri enerjiler akıllıdır akılsızlara uymaz bu enerjilerin kendilerini savunacak güçlari var Allah şükür.
|
Müslüman mahallede salyangoz satmak. Buyur buradan yak. Fatiha okuyarak şifa beklemeyi unutalim ondan sonra...
Eeee elektrik sönüyor canım mezar dedigimiz yer var ya oraya medeniyet gelmiyor. Amellerin geliyor.
Bid'at neymis araştırmanızı tavsiye ederim.