istemsiz Deneyimler yaşıyorum (Farklı alemler görüyorum)
Öncelikle merhabalar, umarım iyisinizdir. Ben çok küçük yaşlarımdan itibaren bazı olaylar yaşıyorum, ve bunlardan kurtulamadığım içinde ne kadar ,istemesemde hayatımda hep varlar.
Açık bir şekilde kendimi ifşalamamın doğru olmadığını düşündüğüm için üstü kapalı yazacağım, lütfen kusura bakmayın.
Küçük yaşlardan beri geceleri uyku halim çok farklı. sürekli farklı zamanlarda ve mekanlardayım. Genelde tepeden izliyorum sanki farklı bir yerdeyim kuş bakışı kişileri görüyorum izliyorum, onlar beni farkettiği an kendime geliyorum. Tuhaf varlıklar oluyor pek insana benzemiyorlar. Yakın zamanda şöyle bir olay yaşadım. Gece 3-4 sularında uyandım. Aslında uyandım diyorum ama zaten uyanıkmışım. Sadece gözlerimi açmış bulundum. Kendimi izliyordum ellerime bacaklarıma bakıyordum. Çok garip ama insan vucudum yoktu,ten rengim bile farklıydı. İlk önce anlayamadım ne olduğunu kalkıp odamda gezindim bir süre sonra görüntü silinmeye başladı ve normal bir beden gözlemlemeye devam ettim kendimi. (normal uzuvlarımda insanlardan farklı bir takım durumlar da var, sol kolumda da görenlerin mühür olduğunu iddia ettiği bir şekil var)
Sürekli bir takım yazılar ve alfabeler görüyorum ama bir türlü çeviremiyorum hangi dil olduğunu. Bunun gibi bir çok şey yaşıyorum ama bu durumda nasıl bir yol almam gerekiyor bilmiyorum. Bu konularda bana yol gösterecek kimsem olmadı ve uzun yıllar bu şekilde devam etmek benim için ölüm gibi bir deneyim oldu. Meditasyon da işe yaramıyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
|