Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hocam, Bana kalırsa İslam Dini Muaviye (Emevi) döneminden sonra bozuldu ve birçok bidat hurafe girdi. Birçok delil de mevcut. Sadece tarihi okumak yeterli. Mehdi Aleyhisselam geldiğinde tüm mezhepleri kaldıracak. Tek din Hak Din islam ise İslam dininde hiçbir ayrılıklığın olmaması gerekiyordu. Mehdi Aleyhisselam bize bunu gösterecekti aslında. Daha birçok şey var bununla ilgili sevgili hocam. Peygamberin vefatından sonra her şey bozuldu. Kaldı ki hadisler peygamberimizin vefatından 200-300 yıl sonra yazıldı. Ayrıca birçok sahih hadis mevcuttur ki bilerek kasten dinin bozulması için çok büyük bir oyundur.
Kadınlarının saçlarının şehvet uyandırdığını ilk kez sizden duydum sevgili hocam...
|
Sana kalırsa? Ne dediğinin farkındamısın? Bu Kuranı Allahın indirdiğini ve onun koruyacağını hiç mi okuyup duymadın? Saçma saçma konuşma Peygamber Efendimizin sallallahu aleyhi vesellem zamanında hadisleri yazan sahabe efendilerimiz vardı. İki tane hadis inkarcısından duyduğun safsata şeylere inanma. Sen sahih hadislerin dini bozduğunu mu söylüyorsun? Hadisleri toptan inkar etmek seni kafir eder. Ayeti kerime " Biz sana Kuranı ve Hikmet'i indirdik" Hikmet'ten kasıt ne sanıyorsun? Hadislerde vahiy yoluyla bunun delili " O hiç bir şeyi nefsinden söylemez" Ayetidir. Ve bir diğer delili bir çok hadisin gelecekten haber vermesidir. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem okuma bilmiyordu nasıl gelecekten haber verdi? Hem sen hadisleri kabul etmiyorsan bize namazı nasıl kılacağımızı ayetlerle göstersene. Veya abdesti bozan şeyleri, namazda gülmenin hükmünü, gusüle başlarken niyet edilip edilmeyeceğini, haccı nasıl yapacağımızı hepsini göster ayetlerle.
İslamın içine hurafe falan girmedi. Hurafeleri dinde varmış gibi gösterenler var sen bunlar üzerinden İslamı suçlayamazsın.
Alıntı:
Jigsaw44 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili hocam, Bana kalırsa İslam Dini Muaviye (Emevi) döneminden sonra bozuldu ve birçok bidat hurafe girdi. Birçok delil de mevcut. Sadece tarihi okumak yeterli. Mehdi Aleyhisselam geldiğinde tüm mezhepleri kaldıracak. Tek din Hak Din islam ise İslam dininde hiçbir ayrılıklığın olmaması gerekiyordu. Mehdi Aleyhisselam bize bunu gösterecekti aslında. Daha birçok şey var bununla ilgili sevgili hocam. Peygamberin vefatından sonra her şey bozuldu. Kaldı ki hadisler peygamberimizin vefatından 200-300 yıl sonra yazıldı. Ayrıca birçok sahih hadis mevcuttur ki bilerek kasten dinin bozulması için çok büyük bir oyundur.
Kadınlarının saçlarının şehvet uyandırdığını ilk kez sizden duydum sevgili hocam...
|
Kadın saçı sende uyandırmıyor olabilir ama başkasında uyandırmadığını nereden biliyorsun? İslam sana göre inmedi değil mi