Alıntı:
MyzhPRCup Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abi anlattığın her şeyi yazdım aklıma. Dönüp dönüp okunacak kıymetli öğütler olmuş hepsi. Yine emeklerine sağlık. Yüce Rabbim ilminizi, istidadınızı arttırsın, imanınızı daim kavi, sarsılmaz kılsın, Daim yardımcın olsun. Allah daim razı olsun. Sen de Allah'a emanet ol abim.
Abi ben bir kaç ay önce bu şerli konulara faydalı olduğunu öğrenip İhlas Suresi'ni sürekli okuyum dedim ama bir kaç gün sonra da dedim "aman çok okumaktan bir kapı falan açılır başıma iş almayım" diye vazgeçtim ve sürekli okumak yerine her gün sabah ve akşam bir kez okuyordum şu ana kadar. Şimdi özellikle vaktiyle yapıp bıraktığım bu derin sırlı duayı senin de tavsiye etmen üzerine ben bunu tevafuk kabul ediyorum. Dediğin gibi sürekli okumaya tekrar devam edeyim abi. Hani sözlerinin başında söylediğin gibi Allah'ın bir Hakan'dan mesajıdır belki.
En güzel hediye dua inancıyla, sana ve bu konuya yazan herkesi Yüce Rabbimiz maddi ve manevi nice lütuflarla lütuflandırsın. Allah-u Teala'da sizlerin her daim yardımcısı olsun. Dostunuz olsun, dostu kılsın. İki cihanda aziz kılsın. Direkt cennetlik olan kullarından kılsın. Tüm sevdiklerinizle beraber.
|
İhlas suresinin günlük yüksek sayıda okunmasında bir sakınca yoktur. Okuyanın ihlasını arttırır Allahın İzni ile.
Allah senden razı olsun kardeşim çok güzel çok değerli dualar etmişsin adeta bana hazineler bağışlamışsın. Ne güzel dua edebilmek, ne güzel başkasına dua edebilmek, ne güzel bunları dile getirebilmek.
Allah karşına hep hayırlı insanlar denk getirsin inşallah.
evin ailen her iki cihandada nurlarla dolsun inşallah.
Yüce rabbim Kuranda sevgilim, habibim dediği o güzel, mahlukların en şereflisi ile komşu eylesin, gönlünü nurla doldursun.
Allaha emanet ol.