Alıntı:
sin60 Nickli Üyeden Alıntı
ben kendim daha hiç bişiler yazmadım ama bi bulaşırsam çekirdek misali bırakmam gibi geliyor .ben hep çıktı alıyorum fotokobi kagıdı ne adi bi kagıt çin malı gibi,en azından matbada yaglı kagıtlar vardır hem yer işgal etmez hemde çıktından daha saglam olur
|
Kardeş kuşe turu kağıtlar ne tonerli ne de inkjetli yazıcılarda pek kalıcı olmaz zira o kağıtlar mürekep emmediği için çabuk dağılır. En doğru uygulama selafon kaplama olur lakin foto kopi ile bu tür uygulamalar olmaz. O sihirleri, vefkleri, Nüshaları yazan kendi inancı ile birleştirerek işler duaları ve sureleri üstüne okur ve hatta bazılarına görevli atar eğer matba çıktıları geçerli olsaydı
EVİNDE HAVAS KİTAPLARI BULUNDURAN İNSANLAR KİTAPLARDA YAZAN TÜM VEFK, TILSIM, SİHİR VE BÜYÜDEN ETKİLENİRDİ. BÜYÜK KÜTÜPHANELER CİNLERİN VE ŞEYTANLARIN TOPLANMA YERİ OLURDU. YAZILI METİNLERDEKİ ENERJİ AKTARIMI VE OKUMALAR OLMAYINCA ÇOK FAZLADA ETKİ ETMEZLER.
Bence bu işlere bu şekilde başlamak başına iş açar. Bir dengesiz şeytanı kızdırırsın başına musallat olur. Korkutmak istemem ama malesef öyle.