Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
burada nur cemaatinin kabahati yok vemaatin insanlari mütedeyyin kendi halinde insanlar, ama digerleri dış destekli maddi bakimdan cok güclu insanlar, cemaat buna ne yapsin, bak bundan yillar önce yeni asya gurubunun lideri mehmet kutlular bu guruba karsi cikti diye neler oldu
neler , adamin kızı evden kaçtı!!!!!, uyusturucuya alişti!!!!, sonra yüksek dozdan öldü!!!!! ve mehmet kutlularin sesi solugu kesildi
hersey onların elinde nitelenesi şuna benziyor, bu ülkede insanlarin % 92 si 5 vakit namaz kılmiyor, şimdi kabahat namazda mi? yoksa emri yerine getirmeyen adı müslûman!!!! olan ama mümin olmayan insanlarda mı?
|
Ben siyasi parti tutmuyorum tarikatların cemaatlerin ardından gitmiyorum bunu yapmak zormu? Cemaat ve tarikatlar gücünü(mürid sayısı (Oy))islam için kullanacağına siyasi güç peşinde oluyor. Kim peşlerinden gidiyorsa günahada ortaktır.
Alıntı:
Tuheymefyail33 Nickli Üyeden Alıntı
Ben siyasi parti tutmuyorum tarikatların cemaatlerin ardından gitmiyorum bunu yapmak zormu? Cemaat ve tarikatlar gücünü(mürid sayısı (Oy))islam için kullanacağına siyasi güç peşinde oluyor. Kim peşlerinden gidiyorsa günahada ortaktır.
|
Siyasi güç elde edince adalet suspus oluyor.