Alıntı:
onursenmisin Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Rabbim ize müracaat edip Ya Rabbi ben bu derdime çare bulamadım sen bana yardım et dedik mi güzel kardeşim. Veya biz Rabbimizin ve Peygamberimiz Hz Muhammed ( sav )'in emrettiği gibi farzları ve sünnetleri yerine getirdikte Rabbim haşa yüz mü çevirdi bizlere? Namazı bitirdik miracımızda secdeye gittik Dua etmeye başladık Rabbim'e anlattıkta çare bulamadık mı? Ya da Her şey Rabbimizdendir dedik şerse sınavdır şükür Rabbime hayırsa yine çok şükür Rabbime dedik mi. Bunlar önemli şeylerdir bi otorup akledip düşünmeliyiz Rabbim'in dediği gibi... Rabbim yardımcınız olsun hakkınızı helal edin biraz içimi dökmek istedim. Derdinize derman bulursunuz inşallah.
|
Saolun güzel düşünceleriniz için. Evet Rabbime dualar ediyorum her secdede Rabbime yalvarıp yakarıyorum. Rabbimin elbet duama icabet ettiğinden şüphem yok sadece vefkler de dua değilmi anlamı tesirli dua. Rabbimin isimleriyle yapılan vefkle Rabbimden istiyoruz yine. Ben asla vefk verecek diye vefkden medet ummuyorum vefkin duası ile yine Rabbimden diliyorum. Araştırsım yazılar okudum hadisler de de var Rabbim isterse dua ile isteğini verir. Biz aciz kuluz Rabbimizden istiyoruz inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Sizde bana dua ederseniz mutlu olurum. Allah razı olsun 🙏🙏