Alıntı:
trhakan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş bir gece bana da yakaza halinde geldi biri. Kaçamak cevaplar veriyor sen çağırdın ben geldim falan diyor neyse bunlar önemli değil. Sen müslümansan kelimei şahadet getir yoksa defol git dedim. La ilahe illallah *#$***£"" " dedi yani Peygamberimizin elçiliğini onaylamadı ama onaylıyormuş gibi saçmaladı defol git dedim gitti garip ama öyle oldu. Seni tuzağına çekmek için her kılığa girebilir, herşeyi söyleyebilir. Hani ben Cumhuriyet savcısıyım diye arayıp milleti dolandıranlar varya onlar bunların yanında pamuk prenses kalır. AMAN DİKKAT ET. Sana gelen müslümansa Ayetel kürsüyü sonuna kadar okusun, Fatihayı okusun, Felak ve nas ı okusun da görelim. Eğer bunları okuyorsa ve sana güveniyorsa kendini gösterir dokunabilirsin bile ama senden zarar verir diye korkarsa göstermez ve aklını bulandırmaya çalışır ondan uzak dur.
|
ifrit gibi güçlü varlıklar ayetel kursi felak nas hangi sure istersen onuda okuyorlar ben okuduğumda biz gülüyoruz demişti kasemül süleyman onları duman eder benden tavsiye