Alıntı:
whywouldnt Nickli Üyeden Alıntı
Dayanamadım zaten denedim bütün odayı sirkeyle temizledim kapıyı pencereyi hatta tavanıda. Başladım okumaya 4 rakamlı sayıya kadar çıktım en ufak tık sesi bile gelmedi sadece biraz yorulduğumu hiss ettim (eskisine nazaran daha az) oda bence çene kasıyla alakalı 2 saate yakın okuma yapıyorsun sonuçta
|
Vaktini cin kovalamaya değil kendi tekamülünü fark edecek adımlar atmaya harca..
Allahın yarattığı birer yaratığız hepimiz.Bi korku duyulacaksa onlar bizden duysun değil mi ?
Nefsin bu yönde yoruyor seni aç gözünü,bırak tıkırtıları bırak osuruktan işleri hayat geçmez böyle..
söylediğim gibi 3 ayetel kürsü okumaya başla ve geri kalan vaktinde Allah için namaz , 2 sayfa kurani kerim oku ve Allah zikrini kalbinden zikretmeye başla günde 1000 tane Ya Allah değil sadece "Allah Allah Allah" şeklinde..
her kapı gıcırtısına kalkıp oynasak düğün salonuna döner buralar..Amaç seni yolundan etmek ya zaten,şeytanın tek amacı bu..Onu adam yerine koyup vaktini harcamanı istiyor.
Şöyle düşün baktığın kadar hayatında var,Senin nazarını ne kadar o yöne çevirirsen o kadar hayatında olan bir yaratık için fazlaca vakit kaybetme..Git kafanı hayırlı olana çevir