Ruhen bu dünyaya ait değilmişim baska bir boyuttan gelmişim gibiyim
Ruhen bu dünyaya ait değilmişim baska bir boyuttan gelmişim gibiyim uzun zamandır.Çevrem,ailem bildiğim tanıdığım insanlar degil sanki.Dilim lal olmuş,beni kıranlara karsı hayalkırıklıklarımı gizleyerek susuyorum hep cevap veremiyorum kendimi savunmuyorum.Birşeyler görmüyorum ama birseylerin oyuncağı olup nasil kullanıp kalplerine kötülük dolduruldugunu tüm kalbimle anliyorum.Etrafim sanki musallatlarla cevrili.Beni sadece sıkıp üzüyorlar ama bana kötü birşey soyletip yaptıramıyorlar.Bu sefer karsimdakilere bulasiyorlar bana karsi bugz,ofke ,tahammulsuzlük,akliniza ne gelirse.En yakinlarim dahi varligimi kisiligimi degersiz görüyor.Ben gıybetten,merhametsizlikten,faizden,ALLAH (C.C) yasakladigi herseyden nefret ediyorum.Bu ozellklerim en sevdiklerimin,en yakinlarimin hakaret,küçümseme sözleriyle beni dışlamalarina sebep oluyor.Misal babam Kuran okuyor evde,afedersiniz boxerla uyariyorum yumusak sevecenlikle günah diye,annem diyor ki evin icinde kim görüyor.ALLAH melekler görüyor diyorum ne o müslümanligin mi tuttu deyip azarladilar beni.Öyle böyle degil kardesler ailem cevrem hep büyülenmis esir alinmis sanki en büyük düşman,en gerizekali benmisim gibi davraniyorlar bana.Gücüm kalmadi ne maddi ne manevi anlamda.Ben de mi musallat var onlarda mi hepimiz de mi? Sasirdim kayboldum.😔😭
|