Alıntı:
Noctua Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm hocalarım ve abilerim. Benim bir sorum var yani sorudan ziyade fikir almak danışmak istiyorum fazlada uzatmak istemiyorum. Ben 1 ay kadar önce bu siteye üye oldum Rabbim bir şekilde karşıma çıkardı. Ondan sonra baya araştırdım ve ilgimi çekti. Zaten çocukluğumdan beri enerji parapsikoloji gibi olaylara meraklı ve ilgiliydim. Ondan sonra boşa yaşadığımın farkına vardım buradaki bazı insanların (sonradan değerli hocalar, abiler olduklarını öğrendim) konuşmalarını, tavsiyelerini okudum ve namazlarıma özen göstermeye başladım. Eskiden de ara ara kılardım zaten bu konuda yeni sayılmam ama artık devamlı hale getirmeye başladım. Daha yavaş ve huşu içinde duaları daha güzel ve mahreçlerine filan dikkat ederek okumaya başladım. Eskiden hiç zikir çekmezken artık her gün yaklaşık 100er tane bazen sayı saymaksızın tevhid, salavat ve tövbe estağfirullah çekmeye başladım. Bunlarla beraber zaten rüyalarımı hatırlamaya, daha çok rüya görmeye, rüya içinde rüya filan görmeye başladım. Neyse, ondan sonra içimden bir ses havas ilmini öğrenmen lazım hem kendine hem de etrafındaki insanlara Allah rızası için yardımcı olman lazım filan dedi ve bunun için forumda olan istihare namazına başladım. Amacım bir mürşit bulmak ve bu ilmi öğrenmekti. 7 gün kadar devam ettim ve arada da kılmaya devam ettim ama ya hiç görmedim yada hatırlamıyorum. Daha sonra bir mürşit bulmak benim için hayır mı şer mi öğrenmek için renklerle olan istihareyi yaptım ve o gece rüyamda siyah yanmış köpek cesedi gördüm. Her rüya ile amel edilmez biliyorum ama ondan sonra mürşit bulmayı çevrem olsun insanların tarikatlara bakışı tarikatların ne kadar doğru bir çizgide gidip gitmediklerini bilmediğimden biraz araştırma filan eskisi kadar istemedim artık. Benim isteğim bu ilmi öğrenmek. Ya tek başıma ya bir hoca, abi yardımı ile. Biliyorum tek öğrenmek zor yada imkansız ama ben bu yola çıktım bir şekilde başlamak istiyorum. Mevlana hazretlerinin de dediği gibi "sen yola çık yol sana görülür" sözü ile İnsheAllah bu yazım bile benim için bir yolun başlangıcıdır. Benim ricam tavsiyeleriniz, fikirleriniz ne olursa olsun düşüncelerinizi aktarmanız. Çünkü burada tıkandım artık. Bir kaç sözüne güvendiğim tanımasam bile samimiyet duyduğum hocalar, abiler var burada ama etiketleyip rahatsız etmek istemiyorum Rabbim nasip ederse zaten İnşAllah görürler. Çok uzattım kusura bakmayın hayırlı günler cümleten.
|
avukat olmak icin hukuk fakultesini bitirip diploma almak gerekir ki avukat olabilesin, bununlada bitmiyor sonra staj dönemi var
yani dısardan hukuk kitaplari okuyarak ve dısardaki kisilere sorarak avukatlik ögrenilmiyor,
mevlanananin sözünü yazmissinda rehber olmadan bilmedigin mayını araziye girilmez, girersen mayina basarsin üstelik bu arazideki mayinlar topuk koparan degil, akıl koparan mayinlar
hep misal üzerine konustum
umarim dedigimi anladin