Hiçbir duanın kabul olmaması
Senin yaşadıklarını bende yıllardır yaşıyorum tam oluyor duzelecek dedikce beklemedigim biryerden kocaman bir patlak veriyor maddiyat maneviyatımı götürür hale geldi
Hep yalvardim rabbime nerde bir dua görsem allaha bununla yaklasiyim belki boylesi hayirli olur dedim dualar okumalar yaptim olmadi aynen dedikleri hibi var bundada bi hayir deyip gecistirdiler
Namazlarimi bi kildim bi kilmadim simdi hic kilmiyorum kuranimi hatmedicektim yarida biraktim defalarca kez intihara kalkistim bazen yapamadim bazende yapsamda canim cikmadi bundada var hayir denildi
Elimi neye atsam olmuyor olmuyor dualarimin bir karsiligi yok rabbim sanki yüz cevirmis benden diorum gece yarilari aglaya aglaya dua ediyorum yok olmuyor
Artik oyle umutsuz yasiyorumki bicak gibi tesirli dualar yada tilsimlar hatta büyüler arar oldum artik yeter oyle bi etkili olsunki hayatimi degistireyim hayallerine girdim
Bundan 3 sene once internet sayfasinda bi dua buldum oyle bi anlatilmiski bunu 7gun boyunca her sabah namazindan sonra 41defa okuyan vallahi billahi tillahi dedigi olur isteklerini allah geri cevirmez olmazsa bende bilmem sukisi olarak allaha isyan etmis olayim diyede hatta kendine beddua etmis okadar inandimki ve samimi bi sekilde olacak olacak diye her sabah namazi sonrasi okudum ettim ustunede bir hafta bekledim suan 3sene gecti ve halen olacak olmasida mumkun degil zaten ama ben o evliya midir erenmidir salih bir kulmudur bilemem her turlu bedduami ettim o dua ile kandirdigi icin
Artik allaha isyanlarim basladi maddiyatim bitti artık borc batagindayim ve borctan kurtulma dualari hacetler su bu hepsi fasa fiso
Bazen sorguluyorum kendimi neden yaratildim cehenneme odun olmak icinmi benim gunahim neydi ne olduda ben boyle gunahkar oldum diye
Etrafimi sorguluyorum ulan kumar oynayan zina yapan icki icen sahtekar yalan dolan hırsız masallah hepsinin işi rast gidiyor
Rabbim diyorum duzelemezsem bende kumarbaz olucam belki kazanirim diye sonra unutmak icin ickiye baslicam sonra batirdiklarimi toplamak icin hirsizliga dolandiriciya donusucem bumudur rabbim benden isteklerin artik bittim gor su kulunu dedikce rabbim sagolsun dahada nasil dusururum dior sanirim benim icin
10gun once bu sitede yine tecrube edilmistir dualari okudum bende tecrube olmadi😊
Intihar cozum diyorum bu seferde ahiret var cehennem var diyorum orda daha cetinbir azap var diyorum
Peki rabbim bir kere benimle olsan bir kere su aciz kulunu duysan bir kere rabbim yaraticim olarak yardimcim olsan
Sen iste kulum ben veririm demissin
Bu kulun haricmi dedin rabbim
Seninle dertlestim hergece artik deliricem bu kadar dua ve yalvarisa taş çatlardı dedim
Arkadaslar beni okuduysaniz yureginize ve sabriniza tesekkur ederim
Artik kime ne inanicam bilmiyorum
|