Alıntı:
Yalin Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bir iki ay öncesine kadar dediğiniz gibi kendi virdlerim vardı ilk başta 100 istiğfar 100 salavat 100 Tevhid daha sonraları Tevhidi 700 çıkarmıştım sonra burda arkadaşlar seninde dediğin gibi mürşide bağlanmamı önerdiler.
Bende Şeyh Nazım Kıbrısi Hz lerine ayrı bir muhabbetim olduğu için şimdiki Şeyh Mehmet Adil efendiye bağlandım bir bayan vekil aracılığı ile ama hiç içime sinmedi yani neden sinmedi, ben yurtdışındayım uzaktan uzağa bağlandım günlük evrad yapıyorum bayanlar arası hatme hacegan var internet üzerinden ona katılıyorum ama mürşidin bana nasıl bir faydası var anlamadım. Gördüğüm yok bana özel bir tavsiyesi yok yani benim durumumdan haberi olacakki bana sen şunu yap bunu yap diyecek ne bileyim kafam çok karışık. Mesela ben Tevhidi çok çekerdim şimdiki evrad da Allah lafzı var Tevhid sadece 100 adet.
Bu mürşit konusu benimde çok kafama takılıyor bu aralar eskiden böyle değildi şimdi bir mürşidin milyon müridi var kaç ay oldu bağlanalı ben bir fark görmedim
Arkadaşın konusunuda meşgul ettim hakkını helal et kardeşim
|
Milyonları mürid edinen Nakşi Halidiler holdingleşti. Mürşidin müridlerden haberi yok. Size tavsiyem sizi birebir terbiye eden, sizinle ilgilenen bir mürşid eğer bayan iseniz Hacı Anne bulun. Genelde mürşidlerin hanımları yane Hacı Anneler bayanların terbiyesi ile ilgileniyorlar.
Hemen pes etmeyin bende yıllardır bir kamil mürşid aradım. Şükür buldum. Şeyhimin 100 müridi anca var.
Muhabbet olmuyan, fazla gürültü yapan, ikide bir intisap tazeliyen, her zikirde para topluyan holding şebekelerinden uzak durun. Maalesef Nakşi Halidiler böyle. Menzil bunun başını çekiyor.
İstiğfar, salavat ve tevhide devam edin. Bol bol salavat çekin böylece nefsinize mürşid kuvvetinde olur salavat. Delailul hayrat okumaya devam edin.