Alıntı:
huzeyf Nickli Üyeden Alıntı
Elimden geldiğince rabbime olan borcumu ödemek için çabalıyorum ( istesekte ödeyemeyiz..) Rabbime hatta olabildiğince yakınlaşıp salih kullarının arasına benide almasını istiyorum ama bu yolda yol gösterenin olmadıktan sonra kendin isteyerek bir yere anca gelebiliyorsun genede şükürler olsun rabbime ayağım var namaz kılabiliyorum elim var dua edebiliyorum ama var olup da bunları yapmayanlar için ne desek bilemiyorum Allah gerçekten kulluk görevini yerine getirmeye çalışan onun rızasını gözeten kullarını korusun ve yardım etsin Yüce Rabbimden başka Kimsem yok…
|
bak mesajin altina yazdigima,orayı okumamişsin,
ben seni kastetmedim ki tum müslumanim diyenleri kastettim, bireysel olarak yapilan toplumun çoğunu kapsamazsa etkisi olmaz
lut kavmi hepsi sapik diye yok edilmedir, iyiler kötülere ses çıkarmadığı icin iyi kötü hepsi yok edildi ..
İmamı Şafi ra.
|