Alıntı:
DeadStrom Nickli Üyeden Alıntı
bana istediğim herşeyi yapacağını söyledi rüyam bitti. siz de siyah dumanımsı maddeden cinler gördünzü mü ?
|
Bilinç altına yerleşmiş olan herşeyi nefsiniz ve beyniniz size yaşatıyor şöyle düşünüldüğünde bunları yasamanuz için bir davet yapmanız lazim hade daveti yaptınız varlık geldi enerjiye dayanamadiniz ve enerjiyle carpildiniz elektrik misali ki bunları yasayasiniz başınızin arka kısmında omurilik ile kafatasi arasında bir sıkışma var sanki buda sizi psikolojik olarak etkilenmenize neden olur önce bilinç altinizi temizleyin size uygun olmayana bulasmayiniz Allah'ın izniyle
Alıntı:
ZAFRAN Nickli Üyeden Alıntı
Dostum sen @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocaya gözükmek için daha ne bekliyorsun bilemiyorum. En son kendi alemlerine katacaklar seni o olacak. Yardım al işte, hala yazabilecek kadar iyiyken yardım al.
O neydi, bunu dediler şu neydi diye sorana kadar vakit kaybediyorsun, onlar da vakit geçtikçe sana olan musallatları artıyor.
|
Evham ve korku insana en çok zarar verendir ve insani yanlisa sürükler yanlış önerilerde bulunmasına neden olur hakikati kalbinizde arayın aklınızda değil kalpte buldugunuzu aklinizla istişare edin ozaman gerekli cevapları ve doğruluğu daha iyi anlar insan selametle kalin