Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Rüya yorumu çok farklıdır rüya ilmi ister yanlış yorumlamak vebal olur evet kötü bir rüya değil ama rüyalars şeytan nefis karışır rüya ile amel olmaz veysel ismi güzel ama gönlünüzde olan islama uhgun bir isimse koymanızda sakınca olmaz 2 rekat namaz kılıp istihare yapın dua edin Ya Rabbim doğruyu bana bildir diye küçük bir sadaka da faydalı olur.
|
Kurban kestim rüya sonrası erkek benek olduğunu öğrenince rüyama binaen şükür nihayetinde.. evet başka İslama uygun bir isim tabiki.. bende rüya yorumundan anlayan bir bilgin abimiz ablamız olur diye fikir edinmek istedim. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden de..
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Rüya yorumu çok farklıdır rüya ilmi ister yanlış yorumlamak vebal olur evet kötü bir rüya değil ama rüyalars şeytan nefis karışır rüya ile amel olmaz veysel ismi güzel ama gönlünüzde olan islama uhgun bir isimse koymanızda sakınca olmaz 2 rekat namaz kılıp istihare yapın dua edin Ya Rabbim doğruyu bana bildir diye küçük bir sadaka da faydalı olur.
|
İstihareyi yapıcam nasipse , ben yaparsam etkisindeyim filan doğru olur mu bilmiyordum