Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
çok tşk ederim bu güzel yorum için. evet kendi içimde ciddi bir sorun olduğunun farkındayım aslında. ama bu maalesef çok içsel bir sorun yani çok derinlere dayanan bir özgüvensizlik olabilir. henüz çözemedim ama umarım çözebilirim. zaten karşı tarafta zerre kadar böyle bir ima bile duymadım. sorunu oluşturan benim kendi içim. ve resmen kendi kendime eziyet ediyorum aylardır. çok acı : ( ne hissediyorsan insanlar da seni öyle algılıyor. evet bunalar inanıyorum ama pratiğe gelince devreye negatif düşünceler giriyor maalesef. yani ben olsam iletişime geçerim mi diyorsunuz : )
|
statü farkından dolayı duraksamak doğru değil diyorum. Benim bildiğim kadarı ile bir ısrar olacaksa hanımlar yerine erkeklerden gelir bu hareket. Ama bu tip şeylere takılınca takıldığın yerde kalırsın.Siz yine hayırlısıysa olsun anlamında bir dua edin derim bir gece önceden ki olmadıysa hayırlı değilmiş şeklinde biraz ferahlatır hiç olmazsa. Kadere bir şans vermek adına, çok da büyük beklenti olmaksızın , basit bir hatırlatma mesajı sizi içsel olarak incitmeyecektir diye düşünüyorum.