Selamun aleykum, kusura bakmayin ama, soyle bir konunun acilmasinda bile hayretler icinde kaldim, guzel kardesim bir musluman olarak ben bu konunun acilmasindan rahatsiz oldum, sen nasil olurda rahatsizlik hissetmezsin, ne demek sevmek zorundamiyiz, sevmek degil olmek kurban olmak onlarin yolunda can vermek sehadetlerin en buyugu iken, nasil boyle bir soru sorabiliyorsun aklim almiyor gercekten, bu soruyu soran arkadasin imanindan suphe ederim, hic birsey bilmiyorsan, ateist veya baska bir dindensen bile rabbimin bizlere bahsettigi 4 buyuk din var, butun hepsi sadece ona inanir ona tapinir onu sever, bir hiristiyan bir yahudi , bir budist bile okuyarak neyin ne oldugunu ogrenirken, neden bu zamana kadar bu soruyu kendin cozmeye calismadin, boyle bir sorunun ortaya cikmasi bile ucu cook uzaklara kadar dayanir, butun gecmisindeki herkesi vebal altinda birakirsin, neyse kardesim kizacaksan kizabilirsin, istedigini soyleyede bilirsin, ben bir musluman olarak bu sorunun konunun dini ahlakimiza ters dustugune inaniyorum, Allah a emanet ol, insallah seni emanet ettigimiz rabbimi ve onun elcisi peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA SAV i seversin
|