23.05.24, 14:52
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Musallat var, sihir büyü var diye düşünenlere sesimiz ulaşsın, zahiri hastalıkları migreni, o su busu olup çözümü bulamayanlara sesimiz ulaşsın.
Çok kıymetli bir bilgi paylaştıgımız. Tebliğ Dosyasındada yazdıgı üzere Paylaşın, Anlatın izni verilmiştir bizde paylaştık. Sizde yapın, uygulayın, ailenize çocuklarınıza herkese tebliğ edin. Yağmurun bereketi ve olumsuz etkisi bile biz İnsanların yaptığı hatalara , görevleri yapmamaya, nice şeylere bağlı. Hep birlikte birlik olup bir adım atalım. Günde 20 dakikanızı almayacak bir tövbe, az bir gayretle ne musallat kalır ne birşey.
Şuan senin üstündekini yakıp öldürseler farketmez, ruhsat varsa günaha sen girersin o izinli onun müsaadesi var. O açığı kapatmayı anlatıyor bu konu. Dikkatinizi daha nasıl çekebilirm bilmiyorum. Bir ücret beklentimiz, aferin desinler derdimiz de yok. Kimse musallattan ondan bundan sıkıntı çekmesin ferah ferah aşkıyla namazlarını itaatlerini yapabilir hale gelsinler istiyoruz. 1 İnsanın hidayetine vesile olmak tüm insanlığa vesile olmak gibidir. Ailelerinize de anlatın.
Burada Çevirgel Dualarıyla Hüddwm çağırmakla uğraşmayın. Sen o açık kapıyı kapatmazsan gelen Hüddam ruhsatı olan bir Şeytana hiç dokunmaz. Sen açığı kapatıcan sonra Manevi Ordu müdahale edecek.
|
Aranıza katıldıktan sonra uyguladım faydası oldu bilmeden sihir var zannettik zanlardan Allah a sığınırız çok emeğiniz geçmiş Allah razı olsun selametle
|