Alıntı:
luon Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar son zamanlarda sıklıkla artmaya başlayan rüyyasal sorunlarım var ve düzelmiyor bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Rüyyalarımda sürekli kim olduğumu unutuyorum kendimin farkındayım rüyyada olduğumun farkındayım fakat bu dünyada nerde yaşadığımı ve kim olduğumu hatırlayamıyorum eskiden en azından çok zorlayınca uyanabiliyordum 6 7 kez denediğimde bu dünyada uyanmasamda sürekli uyanıyordum en sonunda bu dünyada kendime gelip uyanıyordum fakat bu gün hiçbir şekilde uyanamadım sürekli rüyyamın içinde rüyya olduğunu fark edip uyanmaya çalıştığımda garip şekillerde uykumdan kalkıyordum fakat hepsi yine rüyyamın içindeydi en son ailemden birisi gelip ışığı açtığında uyanabildim rüyyanın içindeyken gözlerimi açamıyorum dışarıyı hissedebiliyorum ama neresi algılayamıyorum çok garip ve rahatsız edici olmaya başladı artık gece uyuyamadığım için sabaha karşı uyuyp öğledem sonra uyanıyorum ve başka bir husus uyurken birisi bana dokunuyor ve bunu gerçek dünyada hissediyorum. Böyle çok fazla durum var psikiyatri bölümüne veya hoca tarzında halktan kişilerle durum çözülebilir mi?
|
Sorularınız kısmına bence konu açıp orda sorun derim.Çünkü rüya içinde rüya kısmı pek yorumlanmasada rüyamda biri dokunuyor ben bunu hissediyorum demeniz acaba sizde musallat olma ihtimali varmı derim.
Çünkü genelde musallatı olanlar yani cini olanlar değişik enteresan rüyalar görürler.Haliyle oraya konu açarsan yardımcı olan olacaktır.