Alıntı:
BirGaripAdam Nickli Üyeden Alıntı
Ya Vedud Ya Allah Ya Cami esması çekiyorum 4 gündür sevdiğim geri dönsün diye Allah'a bizi helal dairede birleştirmesi için dua ediyorum. Haram daireyi nasip etme diyorum. Korunma yapmadım bilmiyordum. Şimdi ben daha bağlanmış gibi hissediyorum. Ama rahatsız eden bir bağlılık değil. Arada içim huzursuz oluyor başka boyuta geçiyor gibi hissediyorum sadece. Bunun anlamı nedir. Ona zıt tesir ediyor olabilir mi. En nihayetinde Allah'ın isimleri zikirden zarar gelmez diye düşünüyorum. Ama ona zıt etki etmesinden korkuyorum. Ya da bana ilerde kötü etki etmesinden. Tövbe haşa zikirden değil, bilinçsiz yapmaktan dolayı. Bilginize, tecrübenize ihtiyacım var mümin kardeşlerim. Allah razı olsun şimdiden.
|
Demek ki neymiş bu ilim sahibini tanımaz. Yapmaya çalıştığında büyü,oldu o zaman güzel zengin bi kızı kendime aşık edeyim sonrada evlenim helal olsun öyle mi.
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
sen zikir çekmek yerine kalbindeki sevgiyi katagorize et Belki bu haddi aşan bi sevgidir sonrasında her vakitte 2 rekat hacet namazı kıl yatsı namazında vitirden önce kıl Allah u alim
|
Bu doğru olanı