Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı günler eger yorgunlugun musallat kaynaklıysa 24saatin 24ündede uysan uyayarak geçmez o yorgunluk uyuma istegi çözüm için bilgili bi hocaya başvurmak gerekir geçmiş olsun tez zamanda şifanızı bulursunuz inş hocalar sadece vesiler olur şifayı veren inş tez zamanda size şifa nasip eder
Merhaba abi benim bu konuda nacizane bir fikrim olacak Kuranı kerimde onlar sizin kan damarlarınızda gezerler diye ayet var yani vucudumuza nüfuz edebiliyorlar ayetten anladıgım kadarıyla atıyorum insanı enerjisiz bırakıp sürekli vesvese ile sıkıntıya sokup evden çıkartmayp hareketsiz bırakıp dolaylı yollardanda hasta edebilirler gibime geliyor çünkü bu varlıkların musallat oldugunda en büyük özelligi büyük bi sıkıntı kaygı vermeleri buda vucut için başlı başına hastalık sebebi mutsuz bi zihin varsa mutsuz bi vucut vardır yani dolaylı yoldan her türlü hastalıga sebebiyet verebilirler gibime geliyor nacizane yorumum böyle abi sevgiler saygılar
|
Hicr suresi ayet 42: “Benim ihlâsa erdirilmiş o has kullarım ki, senin onlar üzerinde hiçbir zorlayıcı gücün yoktur. Senin nüfuzun ancak senin peşine takılan azgınlar üzerindedir.”
Ayrıca Kur’an’ın bildirdiğine göre şeytan da ‘’Benim sizin üzerinize herhangi bir gücüm yoktu’’ diye itirafta bulunmuştur. (İbrahim suresi 22. Ayet)
Bu konuda Elmalı Hamdi Yazır’ın ‘’Cin Çarpması’’ hakkındaki görüşü:
‘’…Bunlar insanlık tarihi boyunca aslına vakıf olunamamış gizli sebeplerden meydana gelen bir takım hastalıklar olduğu için cin ve şeytanlara nisbet edilerek ‘Cin çarpması, şeytan çarpması’ denile gelmiştir. Bu tür hastalıkların cin ve şeytana nisbet edilmesi hakikat mı? mecaz mı? meselesi münakaşa konusu olmuştur….’’ 8Yazır, hak Dini cilt 2 sayfa 957)